BANNER UNIVERSAL MOTION PICTURES

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
LUXURY TRAP™ Lyxfällan, Luksusfælden, Luksusfellen, TV3.
 
 
BAGGRUND

Der var en gang en tid, hvor danskerne "lagde skilling på skilling" og sparede op for at få råd til noget nyt. Sådan er det ikke mere. I dag vil vi have det hele på den halve tid - og selv helt unge mennesker har dyre møblerdesignertøjbiler og nyeste teknologiDanskerne låner med andre ord penge som aldrig før, og gælden på kontokort, forbrugslånkassekreditter mv stiger og stiger. Det kan tage lang tid at afvikle klatgælden, men med programmet "KØR MED KLATTEN" har udvalgte deltagere mulighed for at få det overstået på bare en aften - hvis de er dygtige - og tilmed få et par gode råd med på vejen, så de ikke havner i lignende situation. Programmet henvender sig primært til et publikum på mellem 18 og 40 år, som stadig er i "etableringsfasen" og derved fristet til at låne til større og mindre forbrug.

Nøgledetaljer fra det originale udkast 2005:

"Gæld som følge af overforbrug", "Deltageren fortæller hvormeget han/hun skylder væk og hvorfor", "Gældsbevis (fuldmagt)", "Tavle med beløb og kategorier", "Materielle ting", "Optjente penge bruges til at betale gælden tilbage", "Økonomiske rådgivere", "Gældsbevis rives i stykke" ...

Programforslaget blev præsenteret for KAROLINE SPODSBERG hos TV3 (Modern Times Groups MTG, VIASAT Broadcasting UK LTD) og JAN LAGERMAND LUNDME hos Metronome (EndemolShine Group, Shine TV Limited) i februar 2006. Adapteringsarbejdet begyndte i april 2006, præproduktion i maj 2006, indspilning og produktion i august 2006, programmet blev vist første gang på TV3 Sverige den 2. november 2006 med svenske titlen LYXFALLAN, produceret af Metronomegruppen .

SIDE OM SIDE SAMMENLIGNING AF BILLEDER FRA TV3s LUKSUSFÆLDEN OG NØGLEDETALJER FRA LUXURY TRAP PROGRAMFORSLAG, MED DANSK ARBEJDSTITEL "Kør med klatten og bliv gældfri på en aften"

LUXURY TRAP 

LUKSUSFÆLDEN - TV3

 

OM GÆLDEN

Deltageren fortæller vært og publikum, hvor meget han/hun skylder væk og hvorfor

 

Deltageren fortæller vært og publikum, hvor meget han/hun skylder væk og hvorfor

 

JURIDISK DOKUMENT

Herefter skrives beløbet ned på et ”gældsbevis

 

Fuldmagt

 

 

 

TAVLE MED BELØB - BUDGETTAVLE

Deltageren præsenteres for en tavle med låger. Bag hver låge er der et beløb ( f.eks. fra 500-5.000 kr.)

 

Deltageren præsenteres for en tavle med låger og beløb ( f.eks. fra 500 - 5.000 kr.)

 

 

 

 

MATERIELLE TING

Materielle ting af større eller mindreværdig (f.eks. en toaster, en støvsuger, en DVD, en cykel eller måske en bil). Alle beløb, der vindes, skal bruges på at afvikle deltagerens gæld.

 

Materielle ting af større eller mindreværdig (f.eks. en toaster, en støvsuger, en DVD, en cykel eller måske en bil). Alle beløb, der vindes, skal bruges på at afvikle deltagerens gæld.

    ØKONOMISKE EKSPERTER

Kendte pengemænd og -kvinder samt forretningsfolk, som giver gode råd og tips til, hvordan man sparer op, får mest ud af sin pension, får de bedste renter i banken, samt hvad man skal undgå, hvis man skal låne penge osv.

 

 

 

 

GÆLDSBEVIS / FULDMAGTEN 
RIVES I STYKKER

Gældsbeviset rives i stykker i slutningen af programmet.

 

 

 

IMDB COMPANY CREDITS: BUMP PRODUCTIONS https://www.imdb.com/title/tt1515457/

Understreget med rødt er nøgledetaljer, som er blevet udnyttede under TV-formats adapteringsarbejdet af Metronome / Endemol Shine (Friday TV, Meter Film, Rubicon TV, Metronome Productions A/S) og TV3 / MTG (VIASAT Broadcasting UK LTD).

 

 

 
 
 

 

DET OPRINDELIGE UDKAST 2005
 
Se også den oversatte engelske version 
LUXURY TRAP 2005

 

 

 

 

Concept created by Anita Lauridsen/Bump-Productions. Copyright 2005, all rights reserved. This format is protected under the international copyright law and intellectual property protection. It shall not be transmitted, exploited, copied, produced, used, disclosed, or distributed, in part or in its entirety, without permission from its owner.

 

Titel Beskyttelse
Bump Productions er ejeren af ​​titlen LUXURY TRAP, LUXURY DEBT, (KØR MED KLATTEN OG BLIV GÆLDFRI PÅ EN AFTEN) siden 2005 og har titel beskyttelse i overensstemmelse med loven om ophavsret.

Varemærke
Bump Productions har gjort brug af LUXURY TRAP, LUXURY DEBT, (KØR MED KLATTEN OG BLIV GÆLDFRI PÅ EN AFTEN) VAREMÆRKE  siden 2005 i sin markedsføring af formatet LUXURY TRAP, LUXURY DEBT, og derved har etableret rettighederne til varemærket.

____________________________________________

 

FULLCIRCLEBALL - New Team Sport - Another Bump-productions creation